• Onze verfijnde geuren

    100% natuurgetrouwe geuren, geschikt voor al onze geurmachines. Een gratis proefplaatsing aanvragen?

    KLIK HIERKoop online!

Natuurgetrouwe geuren

Onze 100% natuurgetrouwe geuren worden met de allergrootste zorg voor u geproduceerd en voldoen aan alle wettelijke normen, eisen en controles. Vandaar onze garantie dat onze geuren bestaan uit allergie vriendelijke stoffen en veilig zijn in het het gebruik voor u en het milieu.

Eten en Drinken

De geur van vers gebakken appeltaart, de geur van chocolade of van vers gemalen koffie. Je hoeft deze woorden alleen maar te lezen of de geur komt je tegemoet! Wist je dat huizenmakelaars je adviseren om appeltaart te bakken als er kijkers je huis komen bezichtigen? De geur van appeltaart zorgt voor een huiselijk, warm en fijn gevoel waardoor kijkers zich sneller thuis voelen.

Een selectie uit onze ‘Eten en Drinken‘ geuren: Belgische Wafel, Dropwinkel, Speculaas, Appeltaart, Chocolade

Kruiden en Fruit

Om de omzet op een groente en fruitafdeling in een supermarkt te verhogen wordt de geur van groene appels verspreid. Door de frisse geur wordt onbewust het koopgedrag van de klant beïnvloed. In toiletruimtes wordt de geur van citroen ingezet door de associatie met frisheid, netheid en opgeruimdheid.

Een selectie uit onze ‘Kruiden en Fruit‘ geuren: Anijs, Meloen, Aardbeien, Citroen, Groene appel

Bloemen en planten

Geur is herinnering… Als je tegen iemand zegt: “De geur van de bloementuin in de Droomvlucht (Efteling).” dan kun je de geur bijna ruiken en waan je je direct terug in de Droomvlucht. Wist je dat Retroscent voor de geurbeleving zorgt in de Virtuele Droomvlucht van de Efteling? Naast deze bloemen geur is één van onze andere toppers de geur van bamboe. Door het zachte en frisse karakter is deze geur uitstekend geschikt voor kledingwinkels en de wellness branche.

Een selectie uit onze ‘Bloemen en Planten‘ geuren: Hollandse bloemen mix, Rozen, Bloesem, Bamboe, Orchidee

Terug naar de natuur

Uit een recent onderzoek naar de lekkerste geur op het platteland sprong er één geur met kop en schouders bovenuit, namelijk de geur van versgemaaid gras. Versgemaaid gras wordt geassocieerd met gezonde (boeren) buitenlucht, fietsen door de polders, vakanties op de boerencampings en ga zo maar door. Vergelijkbaar is de geur van zeewater die je doet terugverlangen naar je strandvakantie.

Een selectie uit onze ‘Terug naar de natuur‘ geuren: Cedar hout, Mistig oerwoud, Vers gemaaid gras, Dennenbos, Zeewater 

Specials en Sfeer ondersteuners

Voor o.a. de hotelbranche heeft Retroscent de geur schone lakens laten ontwikkelen. Het beddengoed in hotels wordt natuurlijk dagelijks verschoond maar om net dat beetje extra frisheid mee te geven zetten hotels deze geur in om de klanttevredenheid te vergroten. Benieuwd naar wat Retroscent voor uw hotel kan betekenen? Vraag een gratis proefplaatsing aan.

Een selectie uit onze ‘Specials & Sfeer ondersteuners‘ geuren: Rook/BBQ, Bounty Beach, Neushoorn & Reptielen, Stoffige grond/grot

Neutraliseerders en Parfurms

Een geur hoeft niet per definitie heel sterk te overheersen. Geur kan ook ingezet worden om ongewenste omgevingsgeur te neutraliseren waardoor er een aangename geur ontstaat. Onze zachte geuren kun je onder meer ruiken in (kleding) winkels, op evenementen en in discotheken.

Een selectie uit onze ‘Neutraliseerders en parfums‘: Summer Store, Shopdeluxe, Tomorrowland Fresh, Summer Fresh, Glamour

Bewezen resultaat van onze geuren
Retroscent - Omzetverhogend

Omzetverhogend

Retroscent - Verhoogde klanttevredenheid

Verhoogde klanttevredenheid

Retroscent - Geurbeleving

Optimale beleving

Efteling
Van Dal Mannenmode
Net als deze bedrijven jouw zaak voorzien van geurbeleving?

Vul het formulier vraag een gratis* proefplaatsing aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

* Een proefplaatsing heeft u al vanaf € 49. Wij verrekenen de proefplaatsing met uw eerste klantfactuur.