Afstudeerstage Marketing/Communicatie

Afstudeerder gezocht!

Ben jij op zoek naar een uitdagende marketing/communicatie stageopdracht? Wil jij graag werkervaring opdoen en zelfstandig meewerken aan het vergroten van onze (online) naamsbekendheid en nieuwe klanten te werven? Volg jij minimaal een HBO-studie in de richting van marketing & communicatie? Grijp dan nu je kans! RetroScent is op zoek naar een stagiair(e) die van A tot Z het het traject kan verzorgen. Jouw opdracht stemmen we af met onze wensen zodat het een win-win situatie is. We zijn een kleine dynamische club en verwachten vastberadenheid, doorzettingsvermogen en daadkracht! Klinkt dit als een stage voor jou? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Voor het opzetten van een nieuw communicatie en marketingstrategie zoeken wij een Stagiair Marketing/Communicatie.
Met deze stageopdracht dagen wij je uit om zelfstandig een strategie op te stellen, verder uit te bouwen en zo onze diensten breed in de markt te presenteren. Samen met ons denk je mee op welke manier wij onze bekendheid verder kunnen vergroten. Hoe en welke doelgroepen kunnen wij benaderen en niet onbelangrijk, waar liggen onze kansen? Daarnaast vragen wij je om mee te denken over onze bestaande marketingstrategie, onderzoek te doen en daar waar nodig te verbeteren.

De opdracht:

 • Ontwerpen en opstellen van een plan van aanpak;
 • Ontwikkelen van productfolders en nieuwsbrieven ;
 • Bijhouden online media;
 • Content schrijven voor de website;
 • Implementeren en optimaliseren van onze dienst(en);
 • Opbouwen en verder uitwerken van een potentiele klantenkring;
 • Verzorgen van exposure, reclame uitingen, commerciële activiteiten.

Jouw profiel:

 • Ondernemend, een zelfstarter en vol nieuwe ideeën;
 • Een natuurtalent in het opstellen van teksten voor producten, website, reclamefolders, nieuwsbrieven, mailings en prijsaanbiedingen;
 • Accuraat in de beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Enthousiast, pro-actief, probleemoplossend vermogen en analytisch ingesteld.
 • Je volgt een relevante opleiding en bent ervaren met commercie, sales en (online) marketing.
 • Technisch inzicht is een pre, maar is niet noodzakelijk.
 • Belangrijk is dat je van aanpakken weet en wilt leren.

RetroScent

RetroScent is leverancier en otnwikkelaar van geur- en belevingsoplossingen en werkt met een Europese dealers.
Onze waarnemingen zijn gebaseerd op horen, zien, voelen, proeven en ruiken. Ook wel de 5 dimensies genoemd. Veel belevingen zijn in ons geheugen vastgelegd in meer dan 1 dimensie. Geur is hierbij een vaak onderbewuste, maar zeer bepalende factor van herinnering en herkenning. Door op een positieve manier van geurverspreiding gebruik te maken, kan een product of omgeving een extra dimensie en dus een betere identiteit krijgen. Al onze geuren zijn 100% natuur getrouw, bevatten allergie vriendelijke stoffen en zijn veilig in het gebruik voor mens, dier en milleu

Ons aanbod

Een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je eigen project op te zetten. RetroScent biedt een marktconforme stagevergoeding. Je kunt rekenen op een prettige en informele werksfeer bij een dynamisch bedrijf.

Mocht jij jezelf herkennen in deze interessante stage en voldoe je aan het profiel? Dan nodigen wij je uit te reageren. Mail je motivatiebrief en cv naar sales@retroscent.com en overtuig ons van jouw kunnen! Voor meer informatie, neem contact met ons op of zie onze website www.retroscent.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Informatie

Functie: Marketing & Communicatie
Niveau: HBO
Locatie: Etten-Leur
Dagen per week: in overleg
Stageduur: 3 – 6 maanden
Stagesoort: Afstudeerstage
Stagevergoeding: in overleg