• Retroscent - Geurbeleving

Geurverneveling / Koudverneveling

Er zijn 3 basis manieren om een geuren te verspreiden. Via een geurdrager zoals geurkaarsen, geurbuidels of geurgel, via verwarming van geurolie of via verneveling.

RetroScent is van mening dat bij alleen door verneveling een geur volledig optimaal kan worden verspreidt. Andere methodes/systemen hebben een kleine tot grote nadelige werking op het parfum*. RetroScent werkt met een speciaal ontwikkeld koudvernevelingsysteem waarbij de geurolie,* vanuit een geurcartridge, in zijn geheel aërosol* wordt gemaakt en er geen verlies is van geurstoffen.

De systemen die door RetroScent geproduceerd worden hebben elk een zeer nauwkeurig regelbare vernevel pomp en een geluidsarme (voor zover mogelijk) ventilator. De ventilator is van essentieel belang bij de verspreiding van de geur. De combinatie van verneveling en het actief verspreiden maken de geurmachines van RetroScent tot de beste in de wereld.

De besturings- en doseringsmogelijkheden van elk systeem zorgen voor optimale toepassingsmogelijkheden en geurbeleving voor elke ruimte.

Geur cartridge

Onze speciaal ontwikkelde cartridges zorgen voor een optimale verneveling van de geurolie.

In de cartridge bevindt zich de geurolie en een kleine hoge druk vernevelaar. RetroScent zorgt voor het veilig afvullen van de cartridge. De cartridge wordt voor gebruik eenvoudig in de RetroScent geursystemen op de vernevelpomp aangesloten. Uit de cartridge komt alleen 100% aërosol gemaakte geurolie zonder dat de geur wordt aangetast.

Er zijn 3 soorten geur cartridges verkrijgbaar:

RS-Event; Een kleine cartridge met 50ml vulling voor events. Gebruiksduur +/- 24 uur

RS-200; Een 200ml cartridge voor periodes van ongeveer 100 uur (21 dagen)*

RS-400; Een 400ml cartridge voor intensief gebruik of langere periodes +/- 200 uur*

* RetroScent geurmachines verbruiken tussen de 0,5 en 3,5ml per cartridge, per uur, afhankelijk van de intensiteit en timer instellingen. Een gemiddeld verbruik is 9-10ml per dag bij een gebruik van 8 uur per dag.

Geurbeleving geeft een bewezen resultaat
Retroscent - Verhoogde klanttevredenheid

Verhoogde klant tevredenheid

Retroscent - Omzetverhogend

Omzet verhogend

Retroscent - Geurbeleving

Optimale productbeleving

Geurbeleving verhoogt uw omzet!

Vul het formulier in en ontvang geheel vrijblijvend advies Over de mogelijkheden die RetroScent u kan bieden. Bovendien maakt u door het invullen kans op een proefplaatsing!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.