• Onze Geurmachines

    Voor iedere ruimte
    heeft RetroScent
    een oplossing!

    Koop online!
Kies voor RetroScent, kies voor service!

Retroscent werkt met een Europees dealer netwerk. Hierdoor kunnen we optimale service garanderen.
Cartridge leeg? Techinische problemen? Tijdelijk extra geurvermogen nodig? RetroScent zorgt ervoor
dat het binnen een dag opgelost wordt.

NIEUW!! Retroscent geurmachine – POD Pole

POD Pole

De POD Pole is een staande variant van de Retroscent POD geurmachine. Deze staande scentvertiser is zeer geschikt om ruimtes te begeuren van 5m2 tot 60m2. Door het strakke design is deze overal te plaatsen.

De machine is bijna geruisloos en door middel van een timer goed in te stellen op iedere gewenste sterkte en tijd.

Deze machine wordt veel ingezet bij woonhuizen, winkels, kapsalons, yoga studios, sportscholen, etalages enz.

Koop de POD Pole via onze webshop!

De Retroscent POD Pole en bijbehorende geuren zijn ook direct te koop via onze webshop zintuigenwinkel.nl.

Retroscent Geurmachine – Maxx

Retroscent - MAXX

De Maxx is uitermate geschikt voor ruimtes tussen de 2000 en 3000 m3. De compacte unit is eenvoudig aan de muur te monteren of weg te zetten zodat deze niet in het zicht staat. De Maxx is eenvoudig bij te vullen en in te stellen via het display.

De machine is bijna geruisloos en door middel van een timer goed in te stellen op iedere gewenste sterkte en tijd.

Deze machine wordt veel ingezet bij winkels, cafés, publieke ruimtes, hotel lobby’s, enz.

Koop de MAXX via onze webshop!

De Retroscent MAXX en bijbehorende geuren zijn ook direct te koop via onze webshop zintuigenwinkel.nl.

Retroscent Geurmachine – Scentvertiser V2.0®

Retroscent - Scentvertiser v2

De Scentvertiser V2.0® is een grote broer van de Scentvertiser. Het verschil is, dat er in 1 machine twee Scentvertisers zijn ingebouwd. Ideaal voor langere afstanden en bijvoorbeeld twee toiletgroepen te voorzien van geur en beide los van elkaar af te stellen. De compacte unit is makkelijk in te
bouwen in abri’s, displays en reclameborden, systeemplafonds en zorgt zodoende voor verrassende effecten.

Deze mobiele geur unit kan worden aangesloten op een accu eventueel in combinatie met zonne-energie. Zodoende kan deze compacte geurmachine op vrijwel elke gewenste plek geïnstalleerd worden.Om grotere ruimtes te kunnen begeuren kan de Scentvertiser® aangesloten worden op een luchtbehandelingsysteem. Op deze manier kunnen zeer grote oppervlaktes (afhankelijk van de geurintensiteit tot wel 1000m2) worden voorzien van geur.

Retroscent Geurmachine – Scentvertiser® V1

Retroscent - Scentvertiser

De Scentvertiser® V1 ondersteunt adverteren via bijvoorbeeld billboards door middel van geurverspreiding in de directe omgeving. De compacte unit is makkelijk in te bouwen in abri’s, displays en reclameborden, systeemplafonds en zorgt zodoende voor verrassende effecten.

Deze mobiele geur unit kan worden aangesloten op een accu eventueel in combinatie met zonne-energie. Zodoende kan deze compacte geurmachine op vrijwel elke gewenste plek geïnstalleerd worden.

Om grotere ruimtes te kunnen begeuren kan de Scentvertiser® aangesloten worden op een luchtbehandelingsysteem. Op deze manier kunnen zeer grote oppervlaktes (afhankelijk van de geurintensiteit tot wel 1000m2) worden voorzien van geur.

Retroscent Geurmachine – Classic®

Retroscent - Scentvertiser classic

De eerste geurmachine uit de nieuwe lijn is de Classic®. Deze actieve begeuringsmachine is ideaal voor retail en horeca en heeft een capaciteit variërend van paskamer tot café.
De traploos instelbare ventilatorsnelheid alsmede de geur intensiteitregelaar in combinatie met de timer functiezorgen ervoor dat deze machine zeer breed inzetbaar is.
Een bijkomend groot voordeel is dat de Classic® zowel stand alone als via een luchtbehandelingsysteem werkt.

Het design, de diverse kleurmogelijkheden alsmede de verschillende ophangbeugels zorgen ervoor dat de machine in geen ruimte misstaat.

Retroscent Geurmachine – Stage®

Retroscent - Stage

De geurmachine voor grote ruimtes en geur projectie is de Retroscent Stage®. Deze hoge capaciteit actieve geurmachine kan moeiteloos ruimtes van 1000m2 in een zeer korte tijd van geur voorzien. Een krachtige ventilator projecteert de geur op de gewenste plaats. Dit geurkanon is bij uitstek geschikt voor discotheken, winkelcentra, bioscopen, events en theaters waar men gebruik wil maken van aroma in de marketing, beleving of huissfeer.De Retroscent Stage® kan tevens gebruikt worden om nog grotere ruimtes te begeuren. Eventueel kan een koppeling tussen de machine en de luchtbehandeling gemaakt worden. De machine is zo krachtig dat zelf geur verspreiding buiten tot de opties behoort.

De RetroScent-Stage® wordt in 1 versie geproduceerd. Twee verschillende geuren worden gebruikt in 1 machine. Zo kan er een dag en avond programma gemaakt worden waarbij vershillende geuren hun werking hebben op de omgeving. Vanwege de fijne verneveling zullen de geuren tussen de scenes in niet “ vervelend “ blijven hangen.

Geurbeleving geeft een bewezen resultaat
Retroscent - Verhoogde klanttevredenheid

Verhoogde klant tevredenheid

Retroscent - Omzetverhogend

Omzet verhogend

Retroscent - Geurbeleving

Optimale productbeleving

Geurbeleving verhoogt uw omzet!

Vul het formulier in en ontvang geheel vrijblijvend advies Over de mogelijkheden die RetroScent u kan bieden. Bovendien maakt u door het invullen kans op een proefplaatsing!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.