• Retroscent - Geurbeleving

Er zijn 3 basis manieren om een geuren te verspreiden. Via een geurdrager zoals geurkaarsen, geurbuidels of geurgel, via verwarming van geurolie of via verneveling.

RetroScent is van mening dat bij alleen door verneveling een geur volledig optimaal kan worden verspreidt. Andere methodes/systemen hebben een kleine tot grote nadelige werking op het parfum*. RetroScent werkt met een speciaal ontwikkeld koudvernevelingsysteem waarbij de geurolie,* vanuit een geurcartridge, in zijn geheel aërosol* wordt gemaakt en er geen verlies is van geurstoffen.

De systemen die door RetroScent geproduceerd worden hebben elk een zeer nauwkeurig regelbare vernevel pomp en een geluidsarme (voor zover mogelijk) ventilator. De ventilator is van essentieel belang bij de verspreiding van de geur. De combinatie van verneveling en het actief verspreiden maken de geurmachines van RetroScent tot de beste in de wereld.

De besturings- en doseringsmogelijkheden van elk systeem zorgen voor optimale toepassingsmogelijkheden en geurbeleving voor elke ruimte.